دفینه راههای مالرو

دفینه راههای مالرو

دوستان زیادی از ما سوال میپرسند که در فلان جا باری پیدا شد ولی هیچ علائمی اونجا نبوده و اکثراً نیز یا در حال جاده سازی، سیل یا عواملی که ربطی به کاوش و جستجو ندارد دفینه هایی پیدا شده.

کاروانها و تجار
در زمان گذشته نیز همانند امروز اکثر کشورها و شهرها با هم تجارت داشتند ولی به دلیل کمبود امکانات حمل و نقل بیش از ۹۰ درصد جابجایی ها زمینی و با چاهارپایان به صورت کاروان بوده است و درصد ناچیزی از طریق دریا وبا کشتی بوده است.
تجار و کاروانها همیشه دارای ثروت و اشیاء با ارزشی بودند که برا معملات خود به ناچار در سفرها همیشه آنرا همراه خود داشتند.

راهزنان
(همانطور که از اسمش مشخص است کار آنها دزدی در مسیر راهها بوده است)
رهزنان که از این امر آگاه بودند همیشه در مسیر راهها کمین میکردند و کاروانها را غارت می نمودند.

پیش غراولان
تجار و بازرگانان برای پیشگیری از این کار در هنگام جابجایی از شهری به شهری دیگر دو یا چند سوار کار را چند کیلومتر جلو (پیش غراول) و پشت سر کاروان به حرکت در میاوردن ‌به محض دیدن راهزنان از طریق دود یا هر چیزی کاروانیان را با خبر میکردند و افراد کاروان با عجله سکه ها و اشیاء با ارزش خود را در جایی پنهان میکردند بجز مقدار اندکی برای رد گم کنی پیش خود نگه میداشتند که رهزنان به هوای اینکه تمام دارایی های آنها را غارت کرده اند پس از اندک زمانی از آنجا متواری میشدند.
حال تجار یا بعد از رفتن راهزنان و یا چند روز بعد دوباره به آنجا میامدن و وسایل خود را بر میداشتند ولی فرصتی برای علائم گذاری نداشتند پس به همین دلیل است که گاه و بی گاه در مسیر راههای مالرو قدیمی دفینه هایی پیدا میشود.مثلا نمونه آنرا بنده در مسیر جاده خرم آباد به کرمانشاه دیدم.

نکته ❗️
در مسیر راههای مالرو قدیمی از کنار تک سنگها تل های خاکی و یا هر چیزی که بتوان از آن به عنوان نشانه دفینه استفاده کرد بدون تفاوت گذر نکنید

حرف آخر…..
همیشه خودتان را به عنوان پنهان کننده دفینه و جای آن تاجر و بازرگانی قرار دهید که قرار بوده امولش غارت شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا