تقسیم بندی علایم و نشانه های دفینه ( قسمت 2 )

علایم باستانی قسمت دوم

 

در قسمت قبلی توضیح دادم که در گذشته های دور مردم سرمایه های خود را دفن می کردند و برای پیدا کردن محل دفینه از یک سری از علایم استفاده می کردند که به آنها علایم و نشانه های دفینه می گفتند و گفتم که به علایمی که توسط دولتمردان جهت دفینه های بزرگ و سفید خانه ها و خزانه های دولتی مورد استفاده قرار می گرفت اسرار نظامی می گفتند که اکثر مردم از آن بی اطلاع بودند و یک سری از علایم خاص بوده است جهت یک سری از دفینه های خاص .

این علایم به انواع مختلف تقسیم می شود :

  • علایم نظامی : که شامل چندین علایم ترکیبی پیچیده هستند که توسط دولتمردان در یک دوره خاص یا چندین دوره مفهوم خاص می داد که فقط مورد تایید قانون یک سلسله بود.شامل نوع جنس ، مسیر ،عمق و نوع تله های احتمالی بوده است که کارشناسی و آثارشناسی این گونه علایم بسیار سخت و دشوار می باشد.
  • آثار وزیری : این آثار معمولا به شکل یک تک سنگ بزرگ و تراش خورده از شکل حیوانات و پرندگان و حتی اشیاء می باشد که بیشتر توسط وزرا که مورد وثوق پادشاهان بودند طراحی می شدند که معمولا شامل توع و متراژ دفینه می شدند و آثارشناسی آنها نیاز به دانستن حالت های مختلف آن حیوان دارد .
  • آثار راهزنان : که توسط راهزنان طراحی می شده جهت دسترسی به انبار سرقتی های خودشان و عموما هم بین راهزنان مشترک بود و بیشتر شامل آلات نظامی مثل شمشیر ، چاقو و قمه بوده است.
  • آثار عام مردم: آثار و نشانه هایی که بیشتر توسط مردم یک منطقه جهت دفینه های خود مورد استفاده قرار میگرفت و بیشتر در یک منطقه جغزافیایی مشترک بود چون ارتباطات بسیار پایین بود در همان منطقه که جنبه بصری داشت مشترک بوده البته با تغیراتیی هم همراه بود.جهت آثار شناسی این آثار باید از فرهنگ و آداب و رسوم مردم اون منطقه اطلاعات داشته باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا